0

Thumbs Up |
Received: 12 Given: 160 |
"Hajszolom a tudást, de ő mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
nem jönnek már a régi tagok mert tele van értelmetlen semmiről nem szóló topicokkal. ezek váltották fel a rendes témákat. és igen benézek és nem nyitom meg a topickat mert ilyen szemétről szólnak csak de akkor kár prepper fórumnak hívni.
Azt hiszem, nem te fogod megmondani, hogy miről beszélhetünk és miről nem. Ha nem tetszik a téma, húzz innen, én se megyek okoskodni azokra a témákra, amik nem érdekelnek. Ha érdekel egy téma, nyisd meg, és beszélgess azokkal, akiket érdekel, de szerintem innen kopj le, ha zavar a beszélgetés!
Látod, ennyit tudtok, a cimboráddal együtt. Másokat leszólni. Ahogy Raktáros is írja, nem kötelező sem megnézned, sem pedig hozzáfűzni valamihez bármit is, ha nem érdekel a téma.
A másik, nehogy már ti mondjátok meg, hogy mi a perepper téma és mi nem. Kinek képzelitek magatokat?
Csak trollkodni tudtok. Hasznos dolgot, még nem olvastam tőled.
A régi tagok azért nem jönnek, mert állandó hisztériázást csináltok Doom cimboráddal. Ebből nem kérnek az emberek.
Thumbs Up |
Received: 80 Given: 124 |
Nem csak konzervekkel és száraz kajával lehet prepperkedni. Mi is tartunk haszon állatokat. Speciel kecskét nem, de egyébként szimpatikus jószág.
És akkor itt van az a kérdés hogy most ki állt bunkó módon a dolgokhoz... Mindegy. Nem változtat semmin.
Ha nem tetszik a téma, akkor ne olvasd.
Részemről ennyi.
Nekem tetszik ez a fórumtéma sok másikkal egyetemben. Szívesen olvasom ennek is a folytatását. Esetleg kérdezek is.
Last edited by mmilan21; 09-22-2015 at 01:57 PM.
Engem érdekel minden ami az önellátással függ össze . Le lehet nézni a vidéki embereket de nekik még akkor is lesz mit enni amikor a panelfighterek már azt a fotelt eszik amiből most hülyeségüket írogatják![]()
![]()
Thumbs Up |
Received: 148 Given: 59 |
Én városi vagyok de engem is érdekel a téma, nagyon is hasznos, sok infót kérünk ide!![]()
Thumbs Up |
Received: 285 Given: 552 |
Szerintem rendben van a topic, bár nincs információ benne.
1. Mit eszik a kecske?
2. Mennyit?
3. Naponta hányszor kell etetni?
4. Mennyi ideig vemhes egy kecske?
5. A kecske születésétől mennyi időnek kell eltelnie (illetve mennyi az optimális idő) a vágásig?
6. Kecsketej mire jó, mennyire jó, kik ihatják? Zsírtartalma, laktóz tartalma?
7. Mennyit tejet ad egy átlagos kecske?
8. Hányszor lehet, illetve hányszor kell egy kecskét fejni egy nap / 1 héten?
9. Mire kell vigyáznia egy kecsketartónak?
10. Mennyibe kerül egy kecske? (Kicsi, illetve átlagosra nőtt.)
Ez így szerintem 10 alap kérdés, amire a topicban válaszolni lehetne. Bár az a gond, hogy a vita után ezek a kérdések már a többedik lapon lehetnek majd megválaszolva, pedig az elsőn kellett volna.![]()
Most volt a tv-ben, hogy nem szereti az esőt és a hideget, ezért biztosítani kell neki hajlékot.![]()
Tízből 9-re itt a válasz. Sajnos nekem nincsen kecském...
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalo...es/adatok.html
A tizedikre meg a felénk jellemző árat tudom. Egy pár (Bak meg anya állat) 16-30 ezer között van. Az olcsó az gyengébb minőség... Egy gida 5 és 10 közé esik a piacon. Ha többet is veszel durván lehet alkudni!