1

Thumbs Up |
Received: 43 Given: 25 |
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
Thumbs Up |
Received: 40 Given: 41 |
Pedig, ugye, minden autós portálon/rovatban/fórumon kifejezetten ajánlják az ilyesmik (+1-2 dolog, pl. üvegtörő, mentőfólia, kaja, víz, pokróc stb. stb.) állandó tartását, mert hiszen téli elakadás, gigadugó, világ végén árokba fordulás, vihar miatti leszakadt ágak egy huszadrangú mellékúton, miegymás. Szóval az esetleges kérdezőknek én erre hívnám fel a figyelmét. (Mondjuk nem tartom látható helyen ezeket a kocsiban.)
Thumbs Up |
Received: 5 Given: 0 |
Az autóban található cuccaimmal kapcsolatos történet csak egy példa volt arra, hogy kis településen élek. A szerelő véleményére nem adok, többnyire rejtve van a felszerelésem az autóban.
Jimny kisteher az autóm. Agyalok rajta egy ideje, hogy az egész csomagteret átalakítom olyan módon, hogy a mostani raktér fölé 10-15 cm-el csinálok egy új rakteret. A kettő közti részt meg meghagyom tárolónak. Az kb. 200 liter tér. Sokminden befér és fölötte még mindig marad annyi hely, hogy elvigyek ezt-azt.
Thumbs Up |
Received: 2 Given: 0 |
Alpha
Ezt az átalakítást hogy szeretnéd megoldani?
Thumbs Up |
WWXX0013_FRONTIER_PROFILE_DRAWERS_EMPTY_1000x.jpg
Valahogy így, csak vékonyabb kivitelben?
Igen, ilyesmi az elképzelésem. Mondjuk én nem fiókban, hanem felülről nyithatóban gondolkozok, de a lényeg ugyanaz. Szerintem vastagabb OSB lapból összeállítom, a tetejére meg padlószőnyeget vagy gumilapot ragasztok. Az így kapott tárolót kibélelem padlószőnyeggel és akkor nem zörög a cucc, amit belerakok.
Thumbs Up |
Egyre gondoltunk, csak nem találtam rá képet. Az OSB lap nehéz, és idővel megadja magát. Ahol minden kiló és miliméter számít, javasolnám a JAF HOLZ rétegert lemezeit. Ők forgalamaznak plató anyagot, különböző vastagságban. Műgyantával átitatott betyár erős, vízálló és könnyű anyag éredesített felülettel. Kimondottan jármű platókhoz. Profin néz ki. Látvány alapján senki nem gondol átalakításra.
Az OSB futár is ezt forgalmazhatja: https://www.osbfutar.hu/termekek/csu...k-14232/14232/