0

Thumbs Up |
Received: 182 Given: 17 |
Klasszikus újratöltve
Anno a zenekarban is többször játszottuk, szerette mindenki. Mondjuk nálunk kevesebb volt a basszus
Thumbs Up |
Received: 146 Given: 56 |
Hazai napot tartottam ma youtube-on, ezeket találtam:
elemlampablog.hu - olcsó elemlámpák tesztje egy helyen.
Thumbs Up |
Received: 80 Given: 124 |
Thumbs Up |
Received: 146 Given: 56 |
Ezt a verziót eddig nem is ismertem. Köszönöm, hogy megosztottad velem!
Ma kicsit rockosabbra vettem a figurát. Persze az elektro sem maradhatott ki, megkapjátok részben Ti is:
Eredeti:
Feldolgozás:
elemlampablog.hu - olcsó elemlámpák tesztje egy helyen.
Thumbs Up |
Viszonylag új alkotás, ami egy idei, tavaszi AMV versenyre készült, ezért nem láttad valószínűleg.
A sajtóban ne is keressél ilyen animékkel kapcsolatos híreket és információkat, mert feketelistára rakták az egész műfajt Magyarországon és sok más országban is.
Ugyanaz van mint a fegyveres önvédelem, airsoft és egyéb témákban, hogy nagyjából csak a negatív híreket hozzák le ezekkel kapcsolatban.
Ha már anime, akkor a Production I.G. által készített Ghost in the Shell (Páncélba Zárt Szellem) és ennek a folytatásának az Innocence(Ártatlanság) zenéi is nagyon ott vannak, mert remekül átadják és erősítik azt a mély scifi hangulatot. A Mátrix filmek készítői is átvettek pár ötletet az első filmből.
Nem véletlenül mutatták be mindkét anime filmet világszerte, így Magyarországon is a mozikban(1995-ben és 2004-ben).
Last edited by mmilan21; 07-24-2018 at 11:39 AM.
Thumbs Up |
Received: 276 Given: 544 |
Thumbs Up |
R.E.M. - It's The End Of The World (As We Know It) - TEOTWAWKI (Vajon ebből a dalból jött a prepper-kifejezés is?)
A dalszöveget nézve természeti katasztrófákról szól, földrengések, hurrikánok, túlnőtt népesség, kormányok és háborúk, mentsd meg magad, stb.
Thumbs Up |
A-ha - Take on me - Ladán előadva
![]()
Thumbs Up |