Nekem egy 1968 as MH példány van.Teljesen elégedett vagyok vele.
Visszavittem és kicseréltettem, ez már kifogástalan a tegnapihoz képest. Én fogtam ki egy selejtes példányt.
Nekem egy 1968 as MH példány van.Teljesen elégedett vagyok vele.
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hűhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
az enyém 65 ösműködik, mint egy svájcióra
És ráadásul 990/db
![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hűhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
én kanálgép párti vagyokde hát izlések és pofonok
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/aja...niktakaro-xxl/
Ilyet vegyetek..nekem néhány évvel ezelőtt külföldről hoztak egyet..ezóta csak ezt használjuk Városligetben hentergéshez..A hűtükör az alján annyira jó, hogy nedves fűbe is bátran le lehet tenni és könnyebb a végén kirázni![]()
Jó cucc
Ja hátránya, ha nedvesen teszed el berohad és büdös lesz mint a bűn![]()
Én vettem 1-1 darabot próbaképpen. A tyúkhúsost már kibontottam, az nem jött be igazán. Szerintem nem tésztaétel, hanem tésztában gazdag leves. Sajnos kiérződik rajta a zacskós levesekre jellemző "műíz". De ez a leginkább a levére jellemző, a tésztának, zöldségnek és a húsnak jó íze van. És van benne hús, ha nem is túl sok, de nem csak mutatóba került bele.
Remélem a paradicsomos jobb lesz, ebből nem veszek többet.
Én vettem mindkettőből, igazán nem jöttek be, jó is, hogy többet nem hoztam el. Egyszer meg lehet enni, meg ha épp nem akad más..
Én is túl vagyok a paradicsomoson. Szerintem az egy kategóriával jobb volt. Az már inkább tésztaétel jellegűbb. Az ízén nem éreztem ki a jellegzetes konzervízt, de ez a paradicsom sajátossága lehet és ránézésre nem is olyan híg, mint a másik. Persze ezt is lehetne még egy kis tésztával laktatóbbá tenni, de így is megfelelő. Növeli a változatosságot az étrendben, egy tálcányit a készletbe raktam belőle.