0

Thumbs Up |
Received: 186 Given: 17 |
Fizetésből élünk, így nem valószínű, hogy milliókból csináltatunk egy erdőt. Majd csinálok fotót mindkét telekről és környezetéről, akkor megértitek a váltás okát.
Thumbs Up |
Én sem úgy írtam, hogy mi vagyunk a célközönség, csak már van ilyen is. A képekre kíváncsi vagyok![]()
Thumbs Up |
Ezt ma találtam, igaz, hogy angolul van, de azért nem tudományos nyelv, a lényeg érthető
https://saltinmycoffee.com/2016/10/m...all-homestead/
Thumbs Up |
Ha van rá igény, angol nyelvterületen (meg oroszon, köszönhetően a dácsás "mozgalomnak") eléggé megy ez a tanyás téma, meg, hogy hogyan lehet keresni vele, szívesen lefordítok ilyen cikkeket, posztokat. Mivel engem is érdekel, és végigolvasom, végigtanulmányozom, onnantól már nem nagy dolog közben lepötyögni magyarul. Persze ez nem hivatalos fordítás lenne, mert közel sem tudok olyan jól angolul, de a lényeg meglenne. Ha van rá igény, persze csak akkor.
Thumbs Up |
Received: 148 Given: 59 |
Nézd, ha van időd és kedved csak nyerhetsz vele, mert fejlődik az angolod miközben Te hasznos tudást szerzel és nekünk is elérhetővé teszed. Szóval én megköszönöm ha csinálod!!!![]()
elemlampablog.hu - olcsó elemlámpák tesztje egy helyen.
Thumbs Up |
No, akkor majd igyekszem![]()
Bátyám apósának a tanyáján voltunk ma. (Lakatlan ház, csak gazdálkodni járnak ki naponta) A bejárat előtt egy süni lapult a gazban. Az idős mondta, hogy van kölyke, látta a napokban. Ahogy otthagytuk, a süni elindult a krumpliba és pár méter után hangot adott ki. Hívta a szaporulatát. Nagyon aranyos volt. Szerencsére az idős is nagy állatpárti és hagyja Őket békésen élni. Mindig hagy nekik hullás gyümölcsöt. (Bár fogalmam sincs, hogy szereti-e a kaktusz-disznó, de pozitív gesztus)
Thumbs Up |
Received: 80 Given: 124 |
Az almát biztosan szeretik. Egyszer már láttam hogy a komposztra dobott almákból evett egy sün. Amit talál a komposztdombon, abból ehet nyugodtan.
Éjszakánként az utcán is elég sok sünt láttam mostanában. Van sokféle gyümölcsfa az egész utcában, szóval tudnak enni a hullott gyümölcsökből.
Hozzáteszem hogy ez a legforgalmasabb főutca, ugyanakkor itt vannak a legnagyobb zöldfelületek is sokféle fával beültetve.