0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
37 fok ...végre jóidő van és nem fázok![]()
Thumbs Up |
Received: 283 Given: 552 |
Ilyet még nem láttam. Az ég középen ketté van választva. Az egyik oldalon tiszta ég, a másik oldalon fekete és nagyon sötét szürke felhők. Ami érdekesebb, hogy átlagosan 2 másodpercenként villámlik.A villámok majdnem mind csak a felhők között cikáznak. Jó is, mert különben úgy nézne ki a helyzet mint a Command and Conquerben az időjárás támadás.
![]()
Thumbs Up |
11 fok van. Szétfagyok!
![]()
Thumbs Up |
8 fok van. Nem viccelek.![]()
Még egy-két fok és itt a dér és a fagy. Augusztus közepén.
Thumbs Up |
Received: 4 Given: 17 |
Reggel 5-kor 12 fok , ami nem is lenne baj , de most meg 32 ...........
Thumbs Up |
A 32 se rossz. Én néha bevállalnám. Eddig minden évben kibírtuk, idén viszont talán ha néhány napig volt annyi. Amúgy meg nap közben is 20 fok alatt van a hőmérséklet.
Thumbs Up |
Received: 4 Given: 17 |
A fő gond , hogy nagy a reggeli és a délutáni hőmérséklet közti külömbség .
Thumbs Up |
Received: 12 Given: 160 |
3,3 fok volt Nógrádban
Nálunk reggel 8fok, most 25...
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Globális éghajlatváltozás:
http://www.origo.hu/idojaras/2013082...jelentese.html
Wow, végre hivatalosan is rájöttek, hogy az emberi tevékenység miatt melegszik a légkör... Ráadásul: "A jelentéstervezet több modellezés eredményét foglalja össze. Ezek szerint a Föld átlaghőmérséklete minimum 1 Celsius-fokkal, maximum 5 Celsius-fokkal lesz magasabb a 18. század közepi állapothoz, vagyis az ipari forradalom előtti szinthez képest." - már most melegebb van, az időjárás pedig teljesen meghülyült.
Érdemes egyébként elolvasni Arthur Herzog Hőség c. művét. A kissé fantasztikus körítéstől eltekintve úgy érzem, hogy stimmel az a verzió, amit megálmodott.
Thumbs Up |
Egy sivatagban jártam, éjjel kegyetlen hideg volt. Úgyhogy a hó nem lep meg, szerintem csak a mennyisége lehet különös.![]()