1

Thumbs Up |
Received: 80 Given: 32 |
Thumbs Up |
Received: 285 Given: 553 |
Arra gondoltam hogy lenne egy 12 és egy 20 yardos. A 12 yard az kb. 11 méter, a 20 pedig 18 méter. Bár lehet hogy a 18 az túl sok... Majd meglátom, de a 11 méter az szerintem pont jó lenne elsőnek. (Azért yard, mert remélem hogy be tudok vonni majd 1-2 amerikait is, de majd átszámolom méterre is.)
Nyílt irányzékkal, légpisztoly, airsoft pisztoly, nyílpisztoly mind oké, talán a nyílpuska is. (A légpuska az talán túlzott előnyt jelentene, közeli célpontnál.)
Első próbálkozás számítana. Bizalmat kapna mindenki, mivel ellenőrizni úgyse lehet hogy valaki betartja-e. De ha nincs nyeremény, akkor egyértelmű hogy a részvétel a fontos.
Aztán a videókat meg lehetne osztani, itt a fórumon, egy ennek nyitott külön topicban.
Ez az alap terv, de majd még gondolkozom a részleteken.
Thumbs Up |
Itt az új videó. Sunnyogó szemetelő, meg egy gyanús kisteherautó.
Thumbs Up |
Szép idő van, azt hiszem ma tovább szedem kint a szemetet. Talán lőni is fogok majd, ha lesz rá idő. A szomszédok is folyamatosan lőnek, hallom mindenfelől.![]()
Thumbs Up |
Lőttem néhányat. 2 távolság lett, 10 és 14 yard. (9,15 és 12,8 méter)
Majd megosztom a videót, megosztom a célt amit ki lehet nyomtatni, meg lesz néhány szabály, aztán mindenki próbálkozhat.![]()
Thumbs Up |
Videó Blog - #18 - Régi munkahely rant
Thumbs Up |
Tegnap megint kivágtam két halott fát. Még kb. 6 van. nehéz ügy, mert élő fákkal vannak körülvéve, szóval agyalnom kell majd hogy hogy hogy csináljam. A szomszéd nevetett mikor mondtam neki hogy van baltám, mondta hogy láncfűrész kell. Szerintem jó a balta is, amit vettem, azzal nagyon jól lehet csapatni. Meg végül is a többség csak olyan vastag mint a karom, szóval nem vészes. Az mondjuk biztos hogy könnyen ki lehet benne fáradni, főleg ha azt vesszük hogy 20 centis mocsárban, gumicsizmában kell csapkodni a fejszével.![]()
Thumbs Up |
Received: 80 Given: 32 |
Testedzéshez jobb a balta![]()
Thumbs Up |
Újabb sztorizós videó.
Videó Blog - #19 - Hazudtak a fegyverboltban
TMIB, a Tibor bá'-nál éppen az amerikai gazdasági helyzetről van szó:
http://www.antalffy-tibor.hu/?p=23923#comments
Kíváncsi lennék a te véleményedre is!, Mert te első kézből, saját tapasztalatodról tudsz beszámolni!