-
Administrator
Hozzászólások áthelyezése, törlése, változtatása
Itt lehet kérni hozzászólás és topic törlést / áthelyezést.
Ha spam van, azt is ide jelentsétek, hogy törölni tudjam.
Néhány hozzászólást töröltem, kérésre, mert kezdett barátságtalanná válni a beszélgetés.
Még nem tudom hogy a személyes támadásoknál mennyire kellene törölni a hozzászólásokat, de mindenki próbáljon a többi fórumozóval barátságos lenni. Vitatkozni úgy is lehet.
-
Administrator
Töröltem egy hozzászólást. Aki még nem tette volna, ne felejtse el átolvasni a szabályzatot.
http://magyarprepperforum.org/showth...?3-Szab%E1lyok
-
Administrator
A szabályzatot kibővítettem egy 9. ponttal. Ennek szellemében néhány hozzászólásban megváltoztattam egy szót olyanra ami nem sért másokat.
-
Administrator
Az egyik hozzászólás egészében volt a szabályellenes. A többinél csak 1 szót változtattam. (Az N betűst, feketére)
-
Administrator
Mi legyen a veszekedéssel? Töröljem az összes kérdéses hozzászólást? Van belőle vagy 100 darab. Az biztos hogy nem akarom hogy az egész fórum elfertőződjön személyeskedéssel.
-
Senior Member
Tudsz bannolni? Két hét pihenő sokszor megoldja a helyzetet és ha utána újrakezdődik, egyértelmű, hogy ki a troll...
(akár engem is bannolhatsz, ha úgy gondolod, hogy ez a megoldás, nem fogok megsértődni; csak arra kérlek, ebben az esetben, az írási jogot vedd el, mert bejelentkezés után könnyebb szűrni az új hozzászólásokat)
-
Senior Member
-
Administrator
Nem akarok bannolni senkit. A legjobb szerintem az lenne, ha törölném a hozzászólásokat amik valakit sértenek. (Mondjátok meg hogy pontosan melyik hozzászólásokról van szó.) Aztán mindenki lenyugodna. Esetleg le is zárhatnám a 2 topicot 1 hétre.
-
Senior Member
Ez is jó megoldás lehet, bár volt már, hogy sokáig nem írtunk magunktól sem.
Átnézem, de nekem is idő azt a sokat...
-
Administrator
Ok, idő az van rá. A lényeg hogy ne legyen senki felől sértődés.